Arris.cat: segona jornada

La segona jornada d’aquesta guerra ha passat amb molta força per part de tots els clans: hem conegut les ubicacions de les bases enemigues, i abans de tenir temps de posar en pràctica una estratègia ofensiva, hem rebut l’atac d’alguns clans. Els defensors de sang taronja, però, s’hi ha tornat a deixar la pell. I és per això que la base continua sent nostra! Tot i així, som conscients que la guerra no ha acabat, i cal que estiguem atents i preparats per qualsevol possible atac!

Durant el dia hem estat convocats en diverses ocasions, però tot i els nostres esforços, la conquesta ens resulta més fàcil quan cau la nit.

                         IMG-20140909-WA0036             IMG-20140909-WA0041

Per tal de demostrar que l’experiència és un requisit molt important per a la conquesta de territoris, els jutges ens han demanat que presentem els veterans del clan Bisky: tot i que hem portat persones expertes, no hem pogut aconseguir aquest territori, però ja sabem que l’èxit és la suma dels intents, així que aquesta petita derrota no farà que defallim!

                                                              IMG-20140910-WA0014

La mesura és un altre aspecte important per conquerir territoris: és per això que hem unit els nostres cordons de sabata i, així, hem aconseguit fer-nos amb un altre! Semblava fàcil superar més de 180 metres de longitud? La força taronja pot amb tot!

                                                          IMG-20140910-WA0012

També cal estar preparat per a les trampes que els enemics ens parin durant la conquesta: és per això que hem contestat les preguntes malament expressament, perquè contestar bé és massa fàcil pel clan Taronja; les connexions neuronals s’activen molt més, i els reptes fan més emocionant aquesta guerra de colors!

Finalment, cal mesurar la nostra resistència, alhora que es té en compte la velocitat: és per això que, amb l’ajut d’un porró, hem hagut de demostrar com, en poc temps, som capaços de beure una gran quantitat de líquid!

Això és tot després de la segona jornada de conquesta, ens veiem a les trinxeres!

15 pensaments sobre “Arris.cat: segona jornada

  1. Ostras…. q pasote!!! Vivo en sanfeliu de llobregat y cuanto me gustaria tener una juguesca como la vuestra!!!! Sigo a bisky pk mi hermana y sobrinos lo son hace ya años… envidia sana.
    Lo importanteno es ganar sino participar pero un consejo……. al enemigo ni agua!!!!!
    Animo bisky!!! Vosotros podeis!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s