20 anys fent què?

Vint anys fent el boig. Vint anys fent l’animal. Vint anys fent festa. Vint anys fent proves. Vint anys embrutant-nos de pintura. Vint anys mullant-nos les sabatilles. Vint anys dutxant-nos tres vegades el dissabte de festa major. Vint anys de Juguesca.

2014-09-13 09.51.07-1

I no hi ha una manera millor de recordar-ho que passar una estona del dissabte al matí fent una prova d’allò més memorable (i memorística!). Amb les nostres samarretes de color taronja, les ulleres de sol i més son de la que volíem (els que ens hem llevat, és clar!) ens hem enfilat com micos per agafar uns draps (De debò? Draps? Aquests de la Juguesca cada vegada fan servir objectes més raros…) que ens han servit per aconseguir els objectes que servien per evocar moments, proves que van deixar emprempta.

2014-09-13 09.51.12

Amb un grup de gent assegut al voltant de cinquanta objectes, com si féssim una rotllana a la vora del foc, hem fet ús de tots els nostres recursos (mentals i materials) per esbrinar a quina prova ens volia transportar cadascun dels objectes.

2014-09-13 10.25.45

2 pensaments sobre “20 anys fent què?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s